Kucing hamil

Cici asked 6 years ago

Dok, mau tanya..
Kucing sy kan lg hamil mgkin usianya skitaran 1 bulanan lebih.. nah sy sering bnget dengar anak anak kucing yg masih dalam perut induknya itu. Suaranya kayak tikus gitu.
Awalnya sy kira dia mau buang air..tp sy memastikan dengan mendengar lgsung keperutnya. Ternyata benar suara dari dalam perut kucing sy yg lagi hamil itu..
Itu kira2 kenapa dengan kucing sy ya dok? Krn baru kali ini sy dengar suara anak2 kucing yg msih di perut..